AMNIS Víztechnológia

Háztartási vízkezelés


A mai világban már elérhető szolgáltatás a csapokból folyó víz összetételének megváltoztatása. A magas színvonalú vendéglátásban és vizet tartalmazó termékek előállításánál is kritikus a víz minősége. Az újonnan épített házak esetében pedig már alapvető megoldásként tekintenek a víztisztító berendezésekre.

A tisztított víz 3 fő előnye

  • 1.
    Javítja az ivóvíz minőségét, a vízivás élményét a kellemetlen szagok és mikroszennyeződések, vírusok, baktériumok eltávolításával. Így nem kell többet ásványvizet vásárolnunk, a csapból folyó víz jó ízű és egészséges.
  • 2.
    A tisztított víz megnöveli a vízfelhasználású háztartási gépek élettartamát a vízkőképződés csökkentésével és a sárgás-barnás elszíneződés megakadályozásával (pl. kávéfőző, mosógép, mosogatógép stb.).
  • 3.
    Továbbá kevesebb mosószert, szappant, tisztítószert használhatunk, mivel azok kisebb mennyiségnél is felhabzanak, mely csökkenti a háztartás környezetszennyezését. Emellett a fürdőszoba tisztítása is egyszerűbb a vízkőképződés minimalizálásával.

Az Amnis víztisztító berendezések előnye, hogy személyre szabható megoldásokat nyújtanak. Az automatikusan működő intelligens vezérlőfej segítségével a gépek idővel megtanulják az adott háztartás vízfogyasztását és ezzel biztosítják a legoptimálisabb működést.

A szükséges alkatrészeket a nyugati világ vezető alkatrészgyártóitól rendeljük, a tervezést és összeállítást cégen belül, magyar munkaerőt foglalkoztatva kivitelezzük.

Megoldást kínálunk

Technológiáinkról részletesebben a Háztartási vízkezelés technológiái oldalon tájékozódhat.

A tudatosság, jövőért való felelősségvállalás egyre jelentősebb a mindennapjainkban már Magyarországon is. Mint sokan mások mi is szeretnénk hozzájárulni a fenntarthatóság eszméjéhez. Környezetbarát, takarékos vízfogyasztást biztosító berendezéseinkkel segítünk csökkenteni a magyar háztartások lábnyomát.

Támogassa a hazai vállalkozásokat, válassza az Amnis víztisztító berendezéseit!