AMNIS Víztechnológia
 

GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00987

A kedvezményezett neve: AMNIS Víztechnológia Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Az AMNIS Kft. víztechnológiai berendezés-gyártási tevékenységének kapacitásfejlesztése

A szerződött támogatás összege: 14 058 332 Ft

A támogatás mértéke: 30 %

A projekt tartalmának bemutatása:

Jelen projekt tárgyát képező beruházásnak az AMNIS Kft. 7694 Hosszúhetény, Nyugati Ipari Terület Hrsz. 146. alatt található ingatlan ad otthont. A termelési kapacitásának bővítése érdekében a vállalkozás az alábbi eszközöket kívánja beszerezni:

1 db Hyundai gázüzemű targonca

A gép a beszállítóktól beérkezett szűrőanyagok és alkatrészek mozgatásában vesz részt. A villás targonca a beérkező alkatrészek, szűrőanyagok, az eladott berendezések mozgatásához kell. A berendezések és a szűrőtöltetek nehezek, jellemzően néhány száz kilogrammtól néhány tonnáig terjed a tömegük. Emberi erővel nem lehet őket mozgatni.

Rakodólapos állvány

Az állványon egymás felett lehet tárolni a különböző alkatrészeket. Növeli a raktár kapacitását, miközben targoncával közvetlenül elérhető az összes alkatrész.

OMG 313KN elektromos raklapszállító

A raklapszállító mozgékony, kis helyen egyszerűen mozgatható vele a raklapos áru. Olyan feladat megoldására jó, amire a targonca a mérete miatt nem alkalmas. Nehéz fizikai munkát lehet vele gépesíteni.

Honda-EC 2400 áramfejlesztő

Az áramfejlesztő a nagyobb berendezések helyszíni összeszerelésénél jelent áramforrást. Segítségével olyan helyen is tudnánk így dolgozni, ahol a közművek még nem készültek el.

7694 Hosszúhetény, nyugati ipari terület (hrsz.: 146.) szám alatti földrészletén felépítendő, víztechnológiai berendezéseket gyártó és szűrőanyag- és alkatrész tároló épület

A beruházás célja a település eddig üresen álló ipari gazdasági területén álló földrészletén egy gyártó és tároló funkcióval ellátott új épület építése.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.07.08.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00987